6 Mart 2011 Pazar

Baymonte - Glitz Mücevher

Baymonte - Glitz Mücevher

Glitz MücevherBaymonte Kuyumculuk

Baymonte Kuyumculuk, yeni düşünceleri ve tasarımların öncüsü olmakla beraber piyasada oluşan trendlerin de takipcisidir. Piyasanın lider firmalarından biri olan Baymonte Kuyumculuk Türk mücevher sektörüne katmış olduğu kalite anlayışının yanı sıra dünyanın İspanya, İtalya, Fransa, Almanya, ABD, Dubai, Suudi Arabistan, İsrail, Japonya ve Kore gibi birçok ülkesiyle ticari ilişkilerini yürütmektedir.

10 yılı aşkın süredir sade üretimi tecrübesiyle, sektördeki müşterilerimize kalite ve teknolojiyi aynı anda sunmaktan gurur duyuyoruz.

Ürünlerimiz yüzükler, küpeler, bilezikler, kolye uçları, gerdanlıklar ve evlilik yüzükleri olmak üzere binlerce çeşidiyle 9, 14, 18, 22 gibi değişik ayarlardan oluşmaktadır.

Şirketimiz uluslar arası pazarda kalıcı olmanın temel prensibi olan markalaşma ve kurumsallaşmanın getirdiği başarı yolunda büyük adımlar atmayı hedeflemekte ve her geçen gün biraz daha tanınmaktadır.

İmalat sektöründeki yeni düşünceler ve teknolojik değişimin yadsınamaz olduğu günümüz kuyumculuk endüstrisinde yapmış olduğumuz yatırımlarla müşteri memnuniyetini birinci hedefimiz olarak görmekte ve kuyumculuk dünyasına katmayı planladığımız yeniliklerle iddaımızı sürdürmeye devam etmekteyiz.

Glitz Mücevher

Takıda yeni dönemin ışıltısı:”Glitz”

Glitz ile altın ve pırlanta takılar artık günlük yaşamda modern kadının vazgeçilmez aksesuarları haline geliyor. Yenilikçi ve özgün tasarımları ile fark yaratan Glitz, takısının da kendisi kadar ışıltılı olmasını isteyen kadına hitap ediyor. Şehirli kadının göz alıcı pırıltısını günün her anına yansıtan Glitz; yüzük, küpe, kolye, bilezik, broş gibi birbirinden farklı ve zengin modelleriyle kadınların tarzını bütünlüyor.

Glitz‘ in güçlü tasarım ekibi değerli taşlar ve altına özenle şekil vererek seçkin ve iddaalı koleksiyonlar üretiyor. Glizt, ürünlerini pırlanta, yeni nesil altın ve Hint takıları olmak üzere üç farklı ürün gamında topluyor. Pırlantalı ürünlerinde son derece iddalı olan Glitz‘ in gençlere hitap eden trendy modellerinden sınırlı sayıda üretilen özel tasarımlara kadar çok sayıda pırlanta koleksiyonu bulunuyor. Ayrıca, pırlanta denince akla gelen tek taş yüzükler de Glitz ile farklı bir anlam kazanıyor. Dantel gibi işlenen modelleriyle günümüzde kadınların gözdesi olan Hint takıları da Glitz mağazalarında göz dolduruyor. Taşlı modellerinde sadece değerli ve yarı değerli taşların kullanıldığı Glitz‘ in geniş ürün yelpazesine binlerce model, farklı fiyat alternatifleri ve Glitz güvencesiyle sunuluyor. Hızla mağazalaşan ve şu anda Kadıköy, Nişantaşı, Beylikdüzü, Ümraniye, Galleria ve Capacity Alışveriş Merkezleri’ nde mağazaları bulunmaktadır.

Glitz bu yıl sonuna kadar mağaza sayısını 10′a 2010′a kadar ise Türkiye genelinde 50′ye çıkarmayı planlıyor. Unutmayın Glitz ile yıldız sizsiniz!

Glitz Ve Baymonte Hakkında

Glitz markası ile nihai tüketiciye hizmet vermeye başlayan Baymonte, yıllık 60 milyon doların üzerinde ihracatı ile altın ve mücevher sektörünün önde gelen firmalarındandır. Baymonte, İstanbul Güneşli’de 4.200 m2 lik alana kurulu dünya standartlarında fabrikasına yaklaşık 10 bin adet model seri üretiyor. 10 yılı aşkın süredir yürüttüğü montur tarzı üretimin yanı sıra, Hint kökenli 22 ayar ürünlerinde Türkiye dağıtım ve satışını gerşekleştiren firma, toptancılık ve ihracatta başarılı bir grafik sergilerken tasarım odaklı ürünleriyle sektördeki trendleri de belirliyor.

Baymonte - Glitz Mağazaları

Glitz Nişantaşı
Adres : Teşvikiye mah. Maçka Cad. Narmanlı Apt. No:28/32-D Nişantaşı / İstanbul
Tel : 0 212 258 87 72

Glitz Kadıköy
Adres : Söğütlü Çeşme cad. No: 73-A Kadıköy / İstanbul
Tel : 0 216 330 82 30

Glitz Beylikdüzü
Adres : Kaya Ramada Plaza Hotel E-5 Otoyolu Üzeri (Tüyap Yanı) Büyükçekmece / İstanbul
Tel : 0 212 886 74 75

Glitz Ümraniye
Adres : İstiklal Mah. Alemdağ Cad. No:174-B Ümraniye / İstanbul
Tel : 0 216 316 51 45

Glitz Capacity - Bakırköy
Adres : Zeytinlik Mah. Fişekhane Cad. No:7 Bakırköy / İstanbul
Tel : 0 212 559 70 01 - 0 212 559 70 67

Glitz Galleria - Bakırköy
Adres : Ataköy Sahil Yolu Galleria Alışveriş Merkezi B1-B0 No:322 Bakırköy / İstanbul
Tel : 0 212 559 37 08 - 0 212 559 37 39



Baymonte - Glitz
İletişim
Adres : Nuruosmaniye Cad. Gold Park Plaza No:79 Kat:5-6 Nuruosmaniye / İstanbul
Tel : 0 212 522 02 00
Faks : 0 212 522 02 05
Web Sitesi : www.baymonte.com - www.glitz.com.tr
E-Posta : glitz@glitz.com.tr