6 Mart 2011 Pazar

Ekol Kuyumculuk

Kameroğlu Grubu
Değerli madenler ve taşlar alanlarında faaliyet gösteren ve üç yurtiçi, bir yurtdışı olmak üzere toplam dört şirketle dünya standartlarındaki ürünleriniyle 13 ülkeye ihraç etmektedir. Kameroğlu, Türkiye çapında gerçekleştirdiği yatırımlarla yüzlerce kişiye istihdam olanağı ve ülkesine büyük bir iş potansiyeli sağlamaktadır.

Dünyadaki gelişmeleri yerinde ve hızla takip edebilmek adına yeni ürün tasarımına verdiği önemle Kameroğlu, Türkiye sınırlarını da aşarak Almanya’da satış ofisi açmıştır. Bu yatırımlar; kendi tasarımlarını üreten Kameroğlu‘nun, dünya insanı için dünya kalitesinde üretim yapma tutkusunu simgelemektedir. Türkiye’de kuyumculuk sektöründe bazı ilklere imza atan Kameroğlu, çok satan ve moda yaratan ürünleri ilk olarak pazara sunmaktan gurur duymaktadır.

1969 yılı Mart ayında başlangıçta perakendeci mağazası ile kuyumculuğa başlayan Kameroğlu bugün EKOL markası ile üretim yapmaktadır.

Kameroğlu, Türkiye’nin coğrafi ve ekonomik yapısı gereği iki bölge müdürlüğü ve bir satış şubesi ile faaliyetlerini sürdürmektedir. Şirketin, Ekol markalı ürünlerin yanısıra Taiba markalı ürünleri de tüketicileriyle buluşturduğu Türkiye’nin her köşesinde yaklaşık 1500 aktif yetkili satıcı ile , ve satış sonrası servis hizmeti sunmaktadır.

Tüm bu yatırımlar; kendi tasarımlarını üreten Kameroğlu‘nun, dünya insanı için dünya kalitesinde üretim yapma simgelemektedir.

- Kuyumculuk sektöründe önemli bir yere sahip olan Kameroğlu‘nun başarı öyküsünün temelleri, 1969′lu yılların başında Zonguldak Ereğli’de atılmıştır.

- Kadir Kameroğlu, ilk ticari kimliğini 1969 yılında, şahıs firması olarak almıştır. Şirket daha sonra, 1993 yılında Kameroğlu Kuyumculuk San ve Tic. A.Ş. olarak tescil edilmiştir.

- Kameroğlu üretim kapasitesi, ihracatı, kullanışlı ve benzersiz tasarımları ile bugün Türk kuyumculuk sektörünün en köklü kuruluşlarından biridir.

- Türkiye’nin köklü kuruluşları arasına adını yazdırmayı başaran Kameroğlu Grubu 2006 yılında kuyumculuk ve inşaat alanlarında faaliyet göstermiştir.

- 2003 yılına kadar altın üretim ve satışı ile büyümesini sürdüren Kameroğlu Grubu bu seneden itibaren inşaat ve pırlantalı ürünler alanında da faaliyet göstermeye başlamıştır.

Ekol Kuyumculuk Tasarım & Üretim

Kameroğlu, tasarımı geleceğinin ve büyümesinin güvencesi olarak görmektedir. Dünyadaki gelişmeleri yerinde ve hızla takip edebilmek adına yeni ürün geliştirmeye verdiği önemle Kameroğlu, Türkiye sınırlarını da aşarak birçok ülkede satış ofisleri kurmuştur.

Bu çalışmalar; tasarımları kendisine ait olan Kameroğlu‘nun, dünya insanı için dünya kalitesinde ürün yaratma tutkusunu simgelemektedir. Kameroğlu, cirosunun % 2’sini AR-GE harcamalarına ayırarak sektöründeki rekabetçi konumunu daha da güçlendirmek ve vizyonundaki dünyanın çok tercih edilen markalarından birisi olmak hedefine yaklaşmaktadır.

Vizyon & Misyon

Kameroğlu yüksek kaliteli ve tasarım değeri olan takıların üretilmesine odaklanarak hem gelirler hem karlılığa ilişkin sürekli ve kontrol altında gelişme elde etmeyi amaçlamaktadır.

Türkiye, Kameroğlu için ana hedef pazar olarak kalacaktır ve şirket yeni trendlere cevap vermek ve halihazırda var olan portföyüne yeni ürünler eklemek için pazara yakın olmayı amaçlamaktadır.

Pazarındaki konumunu muhafaza etmek amacıyla Kameroğlu Araştırma ve Geliştirmeye daha fazla yatırım yapmayı pazarlamaktadır.

Şirket ürün portföyünde Ekol markasını genişletmeyi amaçlamaktadır.

Coğrafi genişlemenin gelecek yıllardaki gelişme için kullanılması planlanmaktadır; Öncelikle Ankara ve daha sonra Karadeniz odak bölgeleri olacaktır.

Kameroğlu sunumla ilgili hizmetlere daha fazla önem vermeyi amaçlamaktadır.

İstanbul şirketin bütün iş faaliyetlerinde çok önemli bir rol oynamaya devam edecektir.

Kameroğlu, aynı zamanda bünyesindeki tüm operasyonlarında, üretim hatlarında ve ürünlerinde çevresel gözden geçirme faaliyetlerini yürütmektedir. Faaliyet, ürün ve hizmetlerimizden etkilenen çalışanların, müşterilerin ve çevre halkının sağlığını ve güvenliğini gözetmeyi, gelecek nesiller adına çevreyi ve doğal hayatı korumayı kendine görev saymaktadır.

Çevresel açıdan sürekli gelişmeyi, kirlenmenin önlenmesini, yürürlükte bulunan çevreyle ilgili mevzuata ve idari düzenlemelere uyacağını, benimsemiş olduğu çevre politikası ışığında;

Ürün tasarımında ve üretim süreçlerinde zararlı madde kullanımının azaltılması ve daha az kirletici özelliği bulunan maddelerin araştırılması, atıkların azaltımı, tekrar kullanımı, geri dönüşümü ve geri kazanımı için çalışmalar yapılması, verimlilik artışı ve yeni teknoloji kullanımını teşvik ile enerji, su ve doğal kaynakların tasarrufunun sağlanması, Uygun olduğu yerde geri dönüşümlü ambalaj malzemesinin kullanılması, Çevre bilincinin oluşturulması amacıyla etkinliklerin düzenlenmesi konularında çalışmalar yapmayı ve bu yolda yeterli ve yerinde kaynak tahsis etmeyi taahhüt etmektedir.. KAMEROĞLU, çevre politikası ile çalışanların ve müşterilerin yaşam kalitesini koruyucu ve arttırıcı bir yaklaşımı kendisine hedef almıştır.

Ekol Kuyumculuk İletişim
Merkez Ofis
Adres : Aynacılar Cad. N:16 Kapalıçarşı İstanbul - Türkiye
Tel : 0 212 512 09 72 (Pbx)
Fax : 0 212 526 67 61
Web Sitesi : www.kameroglu.com.tr
E-Posta : Ercan ZEREN (Genel Müdür) ezeren@kameroglu.com.tr

14 Ayar Toptan Satış Şube
Adres : Aynacılar Cad. N:4 Kapalıçarşı, İstanbul - Türkiye
Tel : 0 212 513 43 64 (Pbx)
Fax : 0 212 522 70 32

Pırlanta Toptan Satış Şube
Adres : Cuhaci Han Cad. No:20 Kapalıçarşı, İstanbul - Türkiye
Tel : 0 212 519 51 42 (Pbx)
Fax : 0 212 522 72 31
E-Posta : Şükran Koç (Mağaza Müdürü) skoc@kameroglu.com.tr

22 Ayar Toptan Satış Merkez Ofis
Adres : Aynacılar Cad. N:16 Kapalıçarşı, İstanbul - Türkiye
Tel : 0 212 512 09 72 (Pbx)
Fax : 0 212 526 67 61
E-Posta : Ercan ZEREN (Genel Müdür) ezeren@kameroglu.com.tr