6 Mart 2011 Pazar

Damra Pırlanta

Damra Pırlanta

Pırlantanın Yükselen Değeri…

Sade montür alanında uzun yıllardır verdiği hizmetlerle, sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan Mod-iş Kuyumculuk, yılların deneyim ve birikimini pırlanta ve mücevher alanına taşıdı; “DAMRA“

Tüketicinin gözünde temsil ettiği manevi değerle birlikte, son yıllarda tüm dünyada ve ülkemizde pırlanta mücevhere olan ilginin büyük artış gösterdiği bir dönemde, müşterilerimizden gelen yoğun talepler doğrultusunda yeni bir vizyonla karşınızdayız. “DAMRA” markası altında, kaliteli ve titiz işçiliği, pırlantanın zerafeti ile buluşturduk.

Maddi değeri ne olursa olsun her bir pırlanta tek ve özeldir. Çünkü onu asıl değerli kılan bizim ona yüklediğimiz anlamdır. Başka hiçbir değerli taş, kişinin duygularını ve hayatındaki önemli anları, pırlantadan daha mükemmel bir biçimde yansıtamaz. Doğal olarak bu kadar önem verilen bir üründe, bir çok ürüne oranla güven unsuru daha ön plandadır.

Mod-İş olarak sade-montür alanında olduğu gibi bundan böyle pırlantalı mücevher konusunda da “DAMRA” markası ile bu güvenin teminatı olmak konusunda karalıyız. Onu işleyen sanatkarın ellerinde bir sanat eserine dönüşen, doğada milyonlarca yolda oluşan bu muazzam güzellik, artık “DAMRA” güvencesi ile sizlerin beğesine sunuluyor.

Profesyonel, yenilikçi ve müşteri odaklı hizmet anlayışı ile ulusal ve uluslararası pazarda başarısını kanıtlamış, dünya şirketi olma yolunda ilerleyen Mod-iş‘in sahip olduğu birikim ve deneyim ile geniş bir koleksiyon sunan “DAMRA“, modernden klasiğe, özgün tasarımları ve yüksek işçilik kalitesi ile artık pırlantanın yükselen değeri…

Damra Pırlanta İletişim

Adres : Nuruosmaniye Cad. No:38 Cağaloğlu, İstanbul - Türkiye
Tel : 0 212 528 05 95
Fax : 0 212 522 46 78
Web Sitesi : www.damra.com.tr
E-Posta : info@damra.com.tr