6 Mart 2011 Pazar

Jival Altın Mücevherat

Jival Altın Mücevherat

Jival Altın YüzükYıllardır sektörde üretim aşamasında verdiğimiz hizmeti, kuyumculara kadar ulaştırmamızı sağlayacak bir girişim ile kuyum sektöründe bir ilke imza attık.

Jival; sektörde üretici olarak uzun yıllardır yer almakta olan dört üretici firmanın biraraya gelerek kurduğu Gessart şirketinin markası olarak, kuyum sektöründe lider olma hedefi ile yola çıktı.

Mioro, Trend Gold, Sözer ve HSC firmalarının kurucularından oluşan Yönetim Kurulumuz bundan sonra bilgi birikimini, deneyimini ve enerjisini Jival markasının geleceği için kullanacaktır.

Jival markasının yaratılmasında hem kuyumcularımızın hem de müşterilerimiz olan hanımların beklentileri ve tercihleri çok detaylı araştırılarak değerlendirilmiştir. Bu araştırmaların sonucu olarak Gessart’ ın ilk markası Jival’ in kuyum sektörüne getireceği yenilikler ile fark yaratacağına inanıyorum.

Yıllardır bu sektörün her aşamasında bulunarak edindiğimiz geniş tecrübeyi, estetik ve yenilikçilik ile birleştirerek sektörde lider olmayı hedefliyoruz.

Jival, kadının güzelliğini ön plana çıkaran ve onu farklılaştıran, modern ve estetik tasarımları ile geniş bir ürün yelpazesi sunacaktır.

Hizmet tarafında en büyük farklılıklarımız eğitimli ve donanımlı müşteri danışmanlarımız ve sektöre getirdiğimiz teknolojik yenilik olacaktır. Kullanacağımız bilgi işlem alt yapısı ile yenilikçi ve lider kavramlarını üstün hizmetle birleştirmeyi hedefliyoruz.

Hedefimiz 2010 yılına kadar kuyumculuk sektöründe hem ürün kalitemiz hem de sektöre getirdiğimiz yeniliklerle lider marka olmaktır.

İletişim
Adres : Marmara Sanayi Sitesi, No:241 L İkitelli 34403 İstanbul
Tel : 0 212 472 01 80
Faks : 0 212 472 02 22
Web Sitesi : www.jival.com.tr
E-Posta : info@jival.com.tr