6 Mart 2011 Pazar

Koçak Gold

Koçak Gold

Koçak Gold BilezikAltını takıya dönüştürerek hayat veren hünerli ellerin hikayesi bu topraklardadır. Koçak Gold Anadolu’ nun tarihsel mirasının ve kültürel zenginliğinin bir yansımasıdır. Firmamızın hikayesi, tıpkı altın gibi bu topraklarda başlamıştır. İlk olarak 1958 yılında Ankara Şereflikoçhisar’ da perakende mağazası olarak faaliyete geçen Koçak Gold, büyük hedefleri doğrultusunda toptan satışı da kapsamak için 1987 yılında İstanbul Kapalıçarşı’ ya taşınmıştır.

Önce üç küçük mağazası ile hizmet vermeye başlayan firma, daha sonra bu üç mağazayı birleştirip hem perakende, hem de toptan satış yaptığı büyük bir mağaza açarak sektörde “büyük mağazacılık” ekolünün ilklerinden olmuştur. 1987 yılında çok sayfalı katalog kullanımında sektöre öncülük etmiştir. 1993 yılı itibariyle Balkan Ülkeleri, Kafkas Ülkeleri ve Avrupa’ ya ihracat yapan ve altın sektöründe Türkiye ekonomisine ciddi katkı sağlayan bir yapıya ulaşmıştır.

Bileziğe ilk TSE damgasını getirmiştir. 1997 yılında tanıtım faaliyetleri kapsamında markalaşma sürecini desteklemek amacıyla ilk TV reklamı yayınlanmıştır. 2000’ li yıllarda yurtdışı fuarlarında firma temsil edilerek buralardaki pazar paylarının arttırılmasına yönelik çalışmalara hız verilmiştir.

İletişim
Adres : Nurosmaniye Cad. No: 80 Eminönü / İstanbul
Tel : 0 212 514 81 11 (10 hat)
Faks : 0 212 513 62 74
Web Sitesi : www.kocakgold.com
E-Posta : kocak@kocakgold.com